Зустріч представників Управління поліції охорони в...

Зустріч представників Управління поліції охорони в Одеській області з курсантами та студентами вишу

news-photo

2 листопада в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулась зустріч представників Управління поліції охорони в Одеській області з курсантами та студентами вишу.

 

Про завдання та функції підрозділу поліції охорони, мету його створення, види нарядів поліції охорони, а також специфіку діяльності Управління поліції охорони в Одеській області розповіли:

 

– старший інспектор з о/д ВКЗ УПО в Одеській області майор поліції Андрій ПРИХОДЬКО;

 

– старший інженер ПЦС №1 ЦТО УПО лейтенант поліції Олексій ФОРТУНА;

 

– інженер пульту централізованого спостереження № 2 УПО Наталія СЛОБОДЯНЮК;

 

– інструктор з особистої безпеки УПО Олександр НАВРОЦЬКИЙ.

 

Представник Управління поліції охорони в Одеській області

 

 

Представники Управління ознайомили присутніх з сучасними засобами охоронно-тривожної та пожежної сигналізації, способом та порядком передачі тривожних або інформаційних сповіщень з об’єктів, що охороняються, до пульта централізованого спостереження та нарядів реагування, розказали про GPS-моніторінг.

 

Слухачі лекції

 

Працівники кадрового забезпечення розповіли про базові вимоги до кандидатів на службу та етапи проходження конкурсу на посади поліцейських поліції охорони. Олександр Навроцький акцентував увагу курсантів на необхідності постійно вдосконалювати практичні навички з вогневої, тактичної та домедичної підготовки.

 

Також особливу увагу звернуто на завдання та специфіку виконання службових завдань поліцією охорони в умовах воєнного стану.

 

Слухачі лекції

 

 

Представник Управління поліції охорони в Одеській області

 

Демонстрація схеми охоронно-тривожної сигналізації