Зустріч офіцерів СОБ з очільницею Управління орган...

Зустріч офіцерів СОБ з очільницею Управління організації Служби освітньої безпеки Національної поліції України

news-photo

Сьогодні ОДУВС відвідала т.в.о. начальника Управління організації Служби освітньої безпеки Національної поліції України капітан поліції Надія Ситник.

Напрямки діяльності, виклики та комунікація офіцерів Служби освітньої безпеки – основні питання, на яких було наголошено Надією Ситник під час зустрічі з першим набором поліцейських СОБ, які проходять спеціалізацію на базі Одеського державного університету внутрішніх справ. 

 

 

«Я хочу подякувати вам за ваш вибір стати частиною великої команди Служби освітньої безпеки. Саме в ваших руках забезпечити належний рівень безпеки в закладах загальної середньої освіти, щоб діти мали змогу стати гідними громадянами нашої країни. Мета вашого перебування в школі – постійна взаємодія з усіма учасниками освітнього процесу на засадах партнерства, виконуючи три основні функції: правоохоронна, наставницька і просвітницька», - звернулась до присутніх очільниця Управління.

 

 

Надія Ситник представила концепцію Служби освітньої безпеки та окреслила перспективні плани подальшого розвитку новоствореного підрозділу по всій державі.

 

 

Зустріч пройшла за участі проректора університету Максима Корнієнка, т.в.о. начальника відділу організації служби освітньої безпеки ГУНП в Одеській області лейтенанта поліції Ангеліни Петелько та начальника відділу організації служби освітньої безпеки УПП в Одеській області капітана поліції Марини Возної.

 

 

Керівниця Управління відвідала навчальні аудиторії, спеціалізовані полігони, ознайомилась з методичними матеріалами та поспілкувалась з викладачами. 

 

 

Під час зустрічі відчувався потенціал нового напрямку, розвитку та дружньої взаємодії.