Викладач ОДУВС взяв участь у воркшопі для переможц...

Викладач ОДУВС взяв участь у воркшопі для переможців проєктів ЄС Еразмус+ Жан Моне 2023

news-photo

Доцент кафедри теорії та історії держави і права Костянтин Пальшков взяв участь у воркшопі для переможців проєктів ЄС Еразмус+ Жан Моне 2023 «Управління проєктом; відповідальність за результат та забезпечення стійкості і впливу».

 

Воркшоп містив три сесії: сесія 1: «Особливості управління проєктами Еразмус+, Жан Моне в Україні: загальні вимоги»; сесія 2: «Презентація досвіду Сумського державного університету»; сесія 3: «Обмін досвідом впровадження активностей за проєктом, управління коштами та міжпроєктна співпраця: представники команд університетів».

 

Протягом воркшопу учасники вчилися тому, як розуміти загальні вимоги Програми ЄС Еразмус+ та особливості реалізації проєктів Жан Моне; застосовувати правила візуалізації впровадження проєктів та поширення результатів; застосовувати форми та підходи забезпечення стійкості та впливу результатів проєктів; управляти бюджетом проєкту; готувати документацію та звіти за проєктом.

 

Від Національного Еразмус+ офісу в Україні Костянтин Пальшков передав до бібліотеки університету Інформаційний бюлетень, що включає 48 проєктів з розвитку потенціалу вищої освіти за участі організацій з України.

 

Нагадаємо, що проєкт ОДУВС «Ненасильницькі практики виховання: досвід ЄС» виявився серед переможців конкурсу в рамках програми Еразмус+: Жан Моне 2023.