Угода про наукову, навчальну і культурну співпрацю...

Угода про наукову, навчальну і культурну співпрацю між ОДУВС й Akademia Nauk Stosowanych Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji w Opolu

news-photo

Розвиток міжнародної співпраці є однією з основних пріоритетних ліній діяльності України, а також нерозривною складовою частиною стратегії Одеського державного університету внутрішніх справ.

 

Так, 8 грудня відбулась зустріч (онлайн) ректора університету полковника поліції Дмитра Швеця з проректором Академії Прикладних Наук Вищої Школи Управління та Адміністрації в Ополе Войцехом Дучмалом (громадянином Польщі) з метою підписання Угоди про наукову, навчальну і культурну співпрацю між закладами вищої освіти.

 

 

Підписання відповідного документу спрямовано на зміцнення двостороннього співробітництва, здійснення спільних інформаційних, навчальних і наукових заходів і проєктів.

 

Проектор університету Максим Корнієнко та ректор університету Дмитро Швець

 

В ході онлайн-заходу були висвітлені питання налагодження співпраці в наступних напрямах:

 

– здійснення академічної мобільності між студентами, курсантами, аспірантами і співробітниками закладів вищої освіти, що сприятиме обміну досвідом;

 

– підготовка та опублікування наукових статей, обмін результатами і матеріалами наукових досліджень у сфері освітньої діяльності;

 

– організація конференцій, семінарів, лекцій, вебінарів, воркшопів, круглих столів, тренінгів та інших зустрічей, що становлять взаємний інтерес.

 

Наприкінці зустрічі учасники домовились про узгодження плану дій в рамках співпраці між Одеським державним університетом внутрішніх справ й Академією Прикладних Наук Вищої Школи Управління та Адміністрації в Ополе.