Участь представника ОДУВС у Міжнародному форумі “...

Участь представника ОДУВС у Міжнародному форумі “Навколо ЦОД. Навколо Хмари. Навколо IoT. Навколо IP. Навколо Даних. Навколо Безпеки”

news-photo

 

Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу, викладач кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення ОДУВС, голова Ради молодих вчених університету кандидат юридичних наук Ігор Биков прийняв участь у Міжнародному форумі  “Навколо ЦОД. Навколо Хмари. Навколо IoT. Навколо IP. Навколо Даних. Навколо Безпеки” (або BIT-2023), який відбувся в Одесі 12 жовтня 2023 року.

 

Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу, викладач кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення ОДУВС, голова Ради молодих вчених університету кандидат юридичних наук Ігор Биков

 

Ігор був запрошений організаторами форуму у якості експерта у галузі права та виступив із доповіддю на тему: «Правовий інструментарій протидії кіберзагрозам. Правовий аудит (Legal due diligence) та оцінка правових ризиків. Договір кіберстрахування. SLA, NDA, DPA. IT Security Policy.  План реагування (IRP). Цифрові докази та цифрові сліди. Електронні докази. Роль OSINT. Взаємодія з CERT-UA та кіберполіцією».

 

Ігор Биков

 

Міжнародний форум BIT-2023 є профільним заходом сфери ІТ, телекомунікації, системи дистанційної взаємодії та корпоративних комунікації, тобто всього, що сьогодні називають інфокомунікаційними технологіями. Тематичне охоплення форуму включає також всі питання, пов’язані з адмініструванням і перетворенням бізнесу в процесі впровадження нових інформаційних технологій (включаючи пошук, перепідготовку та адаптацію персоналу).

 

Захід охопив ряд питань, пов’язаних зі хмарними технологіями, центрами обробки даних, сучасними комунікаційними послугами, інтернетом речей та інформаційною безпекою. Форум став важливим майданчиком для обговорення сучасних викликів і можливостей, пов’язаних із цифровою трансформацією та забезпеченням кібербезпеки в сучасному світі.

 

Ігор Биков не лише взяв участь у форумі чим представив Одеський державний університет внутрішніх справ на заході, але й вніс вагомий внесок у дискусії. Його виступ був захоплюючим та ретельно підготовленим. У своїй доповіді він висловив глибокі роздуми про необхідність правового регулювання у галузі цифрових технологій та кібербезпеки, підкресливши важливість захисту особистих даних та розвитку відповідних нормативних актів. Як практикуючий адвокат, Ігор Биков поділився власним досвідом у вирішенні практичних кейсів. Зокрема він наголосив на значущості створення підприємствами ефективних механізмів реагування на кіберзагрози, а також необхідності співробітництва у цій сфері.

 

Виступ із доповіддю на тему: «Правовий інструментарій протидії кіберзагрозам. Правовий аудит (Legal due diligence) та оцінка правових ризиків. Договір кіберстрахування. SLA, NDA, DPA. IT Security Policy.  План реагування (IRP). Цифрові докази та цифрові сліди. Електронні докази. Роль OSINT. Взаємодія з CERT-UA та кіберполіцією», доповідач Ігор Биков

 

Участь Ігоря Бикова в Міжнародному Форумі BIT-2023 підкреслила активну участь Одеського державного університету внутрішніх справ у питаннях пов’язаних із дослідження практичних аспектів цифрової трансформації та забезпеченням кібербезпеки.

 

Організатором форуму є CIS Events Group Ukraine – сучасне маркетингове агентство повного циклу, що спеціалізується на ринку ІТ та телекомунікацій.

 

Партнерами заходу виступили світові гравці ринку ІТ, а саме: ЕSET, Canon, Logitech, Ucloud, ASBC, Prlestigio Solution, TECHSVIT, Attack Index, АСБІС-Україна Постайл Системc.

 

Детальна інформація про форум: https://forum.ciseventsgroup.com/ua/odesa-2023.html#sehedules

 

Запис форуму: https://www.youtube.com/live/s84s8KgQh5c?si=71gYWqvVRioPlF3n