Профорієнтаційна зустріч на базі молодіжного центр...

Профорієнтаційна зустріч на базі молодіжного центру міста Чорноморськ

news-photo

 

В межах реалізації проєкту Міністерства внутрішніх справ України “Дружня підтримка” і проєкту нашого університету “Молодіжні мотиваційні зустрічі ОДУВС 2023/2024”, відбувся захід для учнівської молоді на базі молодіжного центру міста Чорноморськ. Профорієнтаційна зустріч пройшла у дружній атмосфері, динамічно, відверто і змістовно.

 

Фахівці відділення соціально-гуманітарної роботи ОДУВС, курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування розповіли про спеціалізацію і особливості закладу вищої освіти із специфічними умовами навчання, переваги професії поліцейського і досягнення колективу університету, можливості для молоді та умови вступу.

 

 

 

Тренінговий формат заходу надав простір щодо конструктивного спілкування.

 

Крім того, за сприяння ДОНС МВС України та від виробника дитячих іграшок STRATEG https://www.strateg.ua молодіжному центру міста Чорноморськ було передано настільні ігри для організації дозвілля, здійснення профорієнтації та розвитку молоді громади.

 

Всі учасники зустрічі забрали з собою гарний настрій, важливу інформацію і, звичайно, нову хвилю впевненості у нашій Перемозі! Низький уклін нашим захисникам і захисницям, довіряємо і підтримуємо!