Представниці ОДУВС взяли участь в урочистому засід...

Представниці ОДУВС взяли участь в урочистому засіданні Коаліції “1325 Одещина” з нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир

news-photo

8 березня курсантки разом із помічницею ректора університету з гендерної політики взяли участь в урочистому засіданні Коаліції 1325 Одещина з нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир.

 

На засіданні були вручені подяки від «Національної ради жінок України» професорці кафедри адміністративної діяльності поліції Олені Ковальовій та помічниці ректора університету з гендерної політики Любові Березовенко за вагомий особистий внесок в впроваджені Регіонального плану дій на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, Мир, Безпека» в Одеській області.

 

 

Також дотримуючись традиції Vital Voices Global Partnership, представниці ОДУВС, членкині Коаліції 1325 Одещина, ГР «Віра. Надія. Любов», жінки-лідерки, жінки-депутатки та жінки-керівниці громадських організацій за підтримки «Українського жіночого фонду» вийшли на Менторінгову прогулянку.