Факультативне заняття за участі менеджера проєктів...

Факультативне заняття за участі менеджера проєктів компоненту «Безпека людини» Програми підтримки ОБСЄ для України

news-photo

 

27 березня для здобувачів вищої освіти Одеського державного університету внутрішніх справ було проведено факультативне заняття (онлайн) на тему: «Особливості розслідування злочинів, пов’язаних із торгівлею людьми, у тому числі вчинених з використанням кібертехнологій». У заході взяв участь менеджер проєктів компоненту «Безпека людини» Програми підтримки ОБСЄ для України Сергій Гриненко.

 

 

Представник ОБСЄ розповів учасникам заходу про діяльність організації в Україні, а також про основні аспекти щодо реалізації проєкту «Посилення спроможності Національної поліції України у розслідуванні злочинів, пов’язаних із торгівлею людьми, у тому числі вчинених з використанням кібертехнологій» (зимові та літні школи, тренінги, симуляційні вправи).

 

 

Продовжили захід курсанти університету – учасники Зимової школи з розслідування злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми. У ході проведення заняття учасники тренінгу поділились інформацією зі здобувачами вищої освіти щодо новел законодавства з протидії торгівлею людьми, вимогами Кримінального процесуального кодексу України щодо проведення слідчих (розшукових) дій та певними положеннями щодо проведення негласних слідчих (розшукові) дій у відповідній категорії кримінальних правопорушень, а також статистичними даними.