Зустріч курсантів з начальником УГІ ГУНП в Одеські...

Зустріч курсантів з начальником УГІ ГУНП в Одеській області

news-photo

31 жовтня організовано зустріч з курсантами ОДУВС, які виявили зацікавленість роботою управління головної інспекції.

 

Зустріч організовано згідно тристороннього договору про співпрацю між НПУ, ОДУВС та ГУНП в Одеській області полковником поліції Віталієм Капуляком, начальником УГІ ГУНП в Одеській області.

 

Наші курсанти

 

Основною темою зустрічі стало впровадження інноваційного проєкту Національної поліції України «Custody Records». Курсантам було продемонстровано презентацію цієї системи та надано інформацію щодо мети її створення, впровадження зміни стандартів захисту прав громадян та поліцейських, а також запровадження інституту інспекторів з дотримання прав людини в структурі територіальних підрозділів Національної поліції України.

 

Наші курсанти

 

Курсантів ОДУВС запрошено відвідати один із відділів поліції ГУНП в Одеській області, де наразі вже запроваджено «Custody Records» для того, щоб переконатись у ефективності роботи цієї системи.

 

 

Також курсантам презентовано безпековий проєкт «Сусідська Варта», що започаткували небайдужі мешканці деяких будинків та селищ України, та який стрімко розвивається на території нашої держави та завдяки співпраці громади з поліцейськими дозволяє запобігати вчиненню правопорушень.

 

Однією із тем, яка викликала інтерес курсантів, стали функції підтримки УГІ. Курсантів цікавили конкретні приклади, де працівники УГІ у складі мобільних груп надають підтримку та як це впливає на службову діяльність поліцейських.

 

Зустріч була плідною та змістовною, в дружній атмосфері курсанти ділились своїми ідеями та враженнями, а також планами про подальшу співпрацю з поліцейськими управління головної інспекції ГУНП в Одеській області.