Зустріч клініцистів юридичної клініки ОДУВС з пред...

Зустріч клініцистів юридичної клініки ОДУВС з представниками ГУНП в Одеській області

news-photo

 

Кожен правник повинен зробити все можливе  аби кожна людина отримала ефективний захист своїх  прав, тому клініцисти юридичної клініки Одеського державного університету внутрішніх справ зустрілись з начальником управління головної інспекції ГУНП в Одеській області Віталієм Капуляком та начальником відділу організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб Олексієм Усатим.

 

Зустріч розпочали з ознайомлення з діяльністю  Управління головної інспекції, ії основними задачами та функціями роботи. Далі наші клініцисти обговорили сучасну систему електронної фіксації всіх дій, що відбуваються із затриманими особами – Custody Records.

 

Клініцисти юридичної клініки Одеського державного університету внутрішніх справ

 

Віталій Капуляк наголосив на змінах у  форматі роботи і принципах контролю в діяльності поліції. Працівники інспекції зосередять свою увагу на оптимізації управлінських процесів та рівномірного навантаження на поліцейських., а пріоритетом буде першочергове виявлення самої причини недоліків в роботі відомства. Далі фахівці підрозділу усунуть ці прорахунки та навчать поліцейських, як не допустити їх в майбутньому. Крім того, будуть оцінювати якість надання поліцейських послуг та, звісно, стежитимуть за дотриманням службової дисципліни в підрозділах поліції.

 

В свою чергу Олексій Усатий поділився з кліницистами  особливостю тимчасового тримання різних категорій затриманих осіб.

 

Завдяки таким зустрічам наші клініцисти отримують неабиякий професійний буст. Окремо хочеться відмитити дружню обстановку в якій пойшла зустріч.