Здобувач вищої освіти інституту права та безпеки О...

Здобувач вищої освіти інституту права та безпеки ОДУВС взяв участь у семінарі @disaster'3

news-photo

 

Студент 1-го курсу спеціальності 081 «Право» інституту права та безпеки Денис ФОКІН спільно з командою молодіжних лідерів громадської організації «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» взяв участь у семінарі @disaster'3, який проходив з 25 травня по 2 червня в м. Штральзунд (Німеччина). Організатором заходу стала німецька громадська організація «THW-Jugend e.V.». 

 

Упродовж тижня учасники навчалися надавати домедичну допомогу, транспортувати потерпілих, a також використовувати різноманітні інструменти для роботи з металом та деревом. Окрім практичних занять, проводилися теоретичні лекції, які допомагали глибше зрозуміти роботу різних механізмів.

 

 

Під час семінару молоді українці також проводили інформаційні сесії, розповідаючи про сучасний стан війни російської федерації проти України, ділилися особистими історіями та досвідом, надаючи учасникам семінару об'єктивну інформацію про ситуацію в Україні. Це сприяло підвищенню обізнаності міжнародної спільноти та підтримці України в її боротьбі за незалежність. 

 

 

Учасники пройшли повний курс підготовки легкої команди USAR (Urban Search and Rescue) відповідно до стандартів INSARAG (International Search and Rescue Advisory Group).

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами Комітету ВРУ з питань молоді і спорту