Засідання номінаційної комісії Всеукраїнського кон...

Засідання номінаційної комісії Всеукраїнського конкурсу наукових та навчальних видань з права, безпеки та євроінтеграції «Юридика»

news-photo

В ОДУВС відбулося засідання номінаційної комісії Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових та навчальних видань з права, безпеки та євроінтеграції «Юридика»

 

Конкурс започатковано у 2023 р. з метою популяризації якісних українських книжок у сфері права, безпеки та євроінтеграції в умовах війни та процесу підготовки України до вступу до Європейського Союзу.

 

 

Ректор університету полковник поліції Дмитро Швець наголосив на важливості конкурсу для популяризації наукових і методичних розробок, що забезпечують супровід освітнього процесу в українських закладах вищої освіти, відповідають стандартам вищої освіти та сприяють створенню нових знань, а також здобуттю студентами якісної вищої освіти та поширенню в академічному середовищі передових практик у навчанні, викладанні, науці.

 

 

Члени номінаційного комітету висловили впевненість у подальшому успіху конкурсу та його важливій ролі у сприянні розвитку української наукової спільноти в контексті сучасних викликів у галузі права, безпеки, євроінтеграції.