Засідання Наукового товариства здобувачів вищої ос...

Засідання Наукового товариства здобувачів вищої освіти та молодих вчених ОДУВС

news-photo

Сьогодні, 05 жовтня, відбулось засідання Наукового товариства здобувачів вищої освіти та молодих вчених ОДУВС.

 

Зі вступним словом до присутніх звернулись: проректор університету полковник поліції Максим КОРНІЄНКО, начальниця відділу організації наукової роботи підполковник поліції Наталія ДОМБРОВАН, начальниця докторантури та аспірантури Ірина ТЕСЛЮК.

 

Проректор університету полковник поліції Максим КОРНІЄНКО

 

Під час засідання були висвітлені наступні питання:
 

1. Голова НТ ЗВОмВ, помічниця ректора з гендерної політики університету Любов БЕРЕЗОВЕНКО доповіла присутнім про результати діяльності Наукового товариства за 2022-2023 навчальний рік.

 

2. Старша наукова співробітниця відділу організації наукової роботи Ольга КОСАРЕВСЬКА надала аналіз діяльності наукових гуртків університету за звітний період та пропозиції стосовно покращення внутрішньої комунікації між здобувачами вищої освіти, які активно залучені до наукової діяльності.

 

3. Було обрано новий керівний склад Наукового товариства та представників до Координаційної ради Наукового товариства на 2023-2024 навчальний рік.

 

4. Обговорені перспективи розвитку Наукового товариства в 2023-2024 навчальному році та затвержено проєкт плану роботи на 1-й семестр поточного навчального року.

 

Засідання було проведено в активній творчій обстановці, здобувачами вищої освіти для обговорення пропонувались розроблені власні проєкти покращення діяльності Наукового товариства в 2023-2024 навчальному році.