Заняття зі службової підготовки для керівного скла...

Заняття зі службової підготовки для керівного складу управлінь (відділів) з превентивної діяльності та секторів превенції ОРУП ГУНП в Одеській області

news-photo

 

1 грудня, в рамках акції «16 днів проти насильства», на запит ГУНП в Одеській області на базі спеціалізованого навчального полігону «Інтерактивна класна кімната» науково-педагогічним складом кафедри адміністративної діяльності поліції спільно із заступником начальника управління – начальником відділу взаємодії з громадами УПД ГУНП в Одеській області Романом Кузьмичем проведено заняття зі службової підготовки для керівного складу управлінь (відділів) з превентивної діяльності та секторів превенції ОРУП ГУНП в Одеській області.

 

Слухачі лекції

 

Професор кафедри адміністративної діяльності поліції Олена Ковальова звернула увагу на:

 

– нормативно-правові основи запобігання та протидії домашньому насильству;

 

– наявні сучасні виклики, пов’язані із реагуванням поліцейських на випадки домашнього насильства;

 

– особливості взаємодії поліцейських з іншими суб’єктами запобігання та протидії домашньому насильству тощо.

 

Слухачі лекції

 

Також поліцейським було продемонстровано результати моніторингу Єдиного державного реєстру судових рішень в м. Одеса, звернуто увагу на «типові помилки» поліцейських під час складання матеріалів справ за правопорушення, пов’язані з домашнім насильством, а також наголошено на важливості неухильного дотримання вимог законодавства. Проведене заняття надало можливість не лише актуалізувати знання з питань запобігання та протидії домашньому насильству, а й обмінятись досвідом з питань реагування на випадки домашнього насильства.

 

Також учасникам заходу були презентовані розроблені науково-педагогічним складом університету на замовлення ГУНП в Одеській області методичні рекомендації для поліцейських з питань запобігання та протидії домашньому насильству.

 

Слухачі лекції

 

Слухачі лекції