Х Міжнародна науково-практична онлайн-конференція ...

Х Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Стан та перспективи розвитку адміністративного права України»

news-photo

Сьогодні, 20 жовтня, проведено юбілейну Х Міжнародну науково-практичну онлайн-конференцію «Стан та перспективи розвитку адміністративного права України».

 

Конференцію проведено в Одеському державному університеті внутрішніх справ  кафедрою адміністративного права та адміністративного процесу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

 

В роботі Конференції прийняли участь провідні науковці та науково-педагогічні працівники ЗВО, голова Касаційного суду, судді Верховного суду, працівники територіальних органів Національної поліції, докторанти, ад’юнкти, аспіранти, здобувачі вищої освіти різних рівнів та інші зацікавлені фахівці.

 

Учасники конференції

 

Керівництво університету

 

Урочисто відкрив захід ректор Одеського державного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, полковник поліції Дмитро Володимирович Швець, який зазначив, що метою конференції є об’єднання зусиль до проблем та перспектив розвитку в сучасному реформуванні сфер адміністративного права України, налагодження співпраці та обмін досвідом.

 

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, доцент, заслужений працівник освіти України, полковник поліції Дмитро Володимирович ШВЕЦЬ

 

Подякував всім хто знайшов можливість взяти участь у науковому  заході, незважаючи на такий непростий для країни час, та побажав всім учасникам творчої наснаги, плідної роботи, а також активного обміну думками та досвідом і безумовно впровадження результатів наукових досліджень в практичну діяльність.

 

З привітальним словом звернулися Олександр Сергійович Тарасенко – директор Департаменту освіти, науки та спорту Міністерства внутрішніх справ України, кандидат юридичних наук, капітан поліції та Віктор Миколайович Бесчастний – керівник Секретаріату Конституційного Суду України, доктор юридичних наук, доктор наук з державного управління, професор, заслужений юрист України,  які побажали цікавих дискусій та вироблення наукових та практичних пропозицій щодо удосконалення адміністративного законодавства.

 

Олександр Сергійович Тарасенко – директор Департаменту освіти, науки та спорту Міністерства внутрішніх справ України

 

Доповіді охоплювали найактуальніші проблеми сьогодення, які виникають в галузі адміністративного права України та зарубіжних країн.

 

Проведення подібних заходів надає учасникам конференцій з різних куточків України та світу можливості поспілкуватися на науковому рівні, обмінятися ідеями і обговорити наукові проблеми, оволодіти практичними навичками у сфері наукової діяльності та взяти участь у обговоренні пріоритетних напрямів та актуальних питань.

 

Під час роботи конференції були сформульовані цікаві і доречні пропозиції та рекомендації, які сприятимуть подальшому розвитку науки сучасного адміністративного права, вдосконаленню діяльності правоохоронних органів України, публічної адміністрації, органів місцевого самоврядування та інших інституцій громадянського суспільства та подальшому впровадженню в практику результатів наукових здобутків.

 

Загальне фото учасників конференції

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проректор ОДУВС, Максим КОРНІЄНКО