Вийшла друком монографія проректора ОДУВС «Забезпе...

Вийшла друком монографія проректора ОДУВС «Забезпечення прав людини органами правопорядку в екстраординарних умовах: доктринальний аспект»

news-photo

Вийшла друком монографія проректора Одеського державного університету внутрішніх справ доктора юридичних наук, професора полковника поліції Максима Корнієнка «Забезпечення прав людини органами правопорядку в екстраординарних умовах: доктринальний аспект».

 

Монографія присвячена висвітленню проблематики діяльності органів правопорядку, зокрема, поліції щодо забезпечення прав людини та основоположних свобод в умовах надзвичайного та воєнного стану.

 

У роботі здійснено аналіз національного законодавства, яке регулює суспільні відносини щодо введення надзвичайного та воєнного стану, а також обмеження прав людини та основоположних свобод, які встановлюються в цих екстраординарних умовах.

 

У монографії висвітлюються не тільки спеціальні аспекти діяльності органів правопорядку, але робиться акцент і на загальноправових положеннях щодо дії права за умов надзвичайного та воєнного стану, що надає роботі методологічного призначення.