Виїзний день відкритих дверей у Білгород-Дністровс...

Виїзний день відкритих дверей у Білгород-Дністровському районі

news-photo

Незламна молодь Одещини, яка прагне до розвитку, професійного самовизначення, конструктивного спілкування, отримала сьогодні таку можливість!

 

Фахівці та курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ реалізували виїзний «День відкритих дверей» у Білгород-Дністровському районі.

 

Заходи відбулись у закладах освіти Мологівської сільської та Шабівської сільської територіальних громад. Потужна профорієнтаційна робота тривала в укриттях, що доводить в котрий раз, що дух українців не зламати!

 

Виїзний «День відкритих дверей» у Білгород-Дністровському районі

 

Крім того, в межах реалізації завдань проєкту «Молодіжні мотиваційні зустрічі ОДУВС 2023/2024» в Мологівській сільській територіальній громаді відбулась зустріч з членами учнівського самоврядування закладів освіти.

 

Також, з колегами-освітянами, активною учнівською молоддю обговорили питання щодо утворення роїв/куренів «Джура – Поліцейський» як напряму діяльності щодо утвердження української національної ідентичності в Одеській області!

 

Виїзний «День відкритих дверей» у Білгород-Дністровському районі

 

Сьогодні в укритті лунали пісні у виконанні курсантів університету та сяяли посмішки слухачів, але в той же час молодь дізналась вагому актуальну інформацію про ресурси у своєму подальшому розвитку, спеціалізацію та напрями діяльності Одеського державного університету внутрішніх справ!

 

Заходи відбулись за сприяння та участі фахівців відділу профорієнтаційної роботи (Юрочко О.), відділення соціально-гуманітарної роботи (Дмитрук З.), факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування (В.Яцковина), доцента кафедри теорії та історії держави і права Пальшкова К., керівника художньої самодіяльності Кулікової А. та курсантської молоді університету. Дякуємо всім дотичним! Все буде Україна!