Виїзний день відкритих дверей для школярів м. Чорн...

Виїзний день відкритих дверей для школярів м. Чорноморськ

news-photo

20 жовтня представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели виїзний день відкритих дверей для школярів 10-11 класів м. Чорноморськ

 

Загальне фото учасників

 

Про патріотичність, суспільну значимість та відповідальність вибору майбутньої професії поліцейського ознайомила учнів заступник начальника відділу кадрового забезпечення – завідувач відділення соціально-гуманітарної роботи Зоя Дмитрук. Умови вступу до університету, факультети за державним замовленням, інститут права та безпеки майбутнім вступникам презентувала заступник відповідального секретаря приймальної комісії Оксана Юрочко. Зі специфікою підготовки слідчих для Національної поліції України в умовах воєнного стану розповів декан факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування підполковник поліції Віталій Яцковина.

 

Школярі 10-11 класів м. Чорноморськ

 

Також у заході взяли участь: випускник університету 2023 року, наразі інспектор сектору ювенальної превенції ВП № 1 ОРУП № 2 ГУНП в Одеській області лейтенант поліції Шостак Христина, яка розповіла про мотивацію обраної професії поліцейського, переваги здобуття вищої освіти за державним замовленням та кар’єрне зростання випускників; випускник Чорноморського ліцею № 6 2021 року, наразі курсант 2-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування рядовий поліції Пересунько Володимир, який розповів про розпорядок дня, спортивні досягнення курсантів, адже сам входить до збірної команди університету, яка стала переможцем чемпіонату ФСТ «Динамо» України з легкої атлетики за програмою комплексних змагань «Динаміада – 2023». Також школярі мали змогу поспілкуватися з викладачем та представником відділу кадрового забезпечення університету. Програму продовжили виступи творчих колективів вишу.

 

 

По завершенню заходу школярам було вручено профорієнтаційні буклети ОДУВС та взято на облік зацікавлених у вступі.

 

Організатори заходу