Вшанування пам’яті загиблих захисників України...

Вшанування пам’яті загиблих захисників України

news-photo

Ректор ОДУВС Дмитро Швець та особовий склад університету взяли участь у заходах до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Так, в Одесі відкрили «Алею героїв», де встановлені портрети загиблих захисників, які віддали своє життя за волю та незалежність держави. 

 

 

Керівники міста та області, силових структур, військовослужбовці, ветерани, рідні та близькі загиблих воїнів зібралися, аби віддати шану тим, хто віддав життя за Україну. 

 

 

Присутні вшанували хвилиною мовчання воїнів, які ціною свого життя захищали та відстоювали незалежність України. Наприкінці відбулось покладання квітів та лампадок до світлин полеглих Героїв. 

 

 

Біля могил військових, де встановлені Козацькі Хрести, присутні вшанували пам'ять полеглих героїв-захисників, які загинули за Україну. 

 

 

Також Дмитро Швець взяв участь у покладанні квітів до Меморіалу захисникам правопорядку. Родинам загиблих героїв ОШБ «Лють» та ДСНС вручили посмертні відзнаки та нагороди.