Візит представників КМЄС до структурного підрозділ...

Візит представників КМЄС до структурного підрозділу ОДУВС

news-photo

 

Співпраця між Одеським державним університетом внутрішніх справ та представниками Консультативної місії Європейського Союзу є надзвичайно важливою. Відповідне співробітництво дозволяє здійснювати обмін досвідом та інноваціями між представниками КМЄС та науково-педагогічними працівниками закладу вищої освіти, а також сприяє підвищенню професійного рівня знань здобувачів вищої освіти, впровадженню передових методик та стандартів в сфері підготовки майбутніх працівників правоохоронних органів відповідно до європейських стандартів.

 

Так, 18 грудня університет відвідали представники КМЄС, зокрема: Desiree Hufnagl (громадянка Австрії), радниця/тренерка з питань кримінальних розслідувань; Georgina Magnussen (громадянка Данії), радниця/тренерка з питань взаємодії поліції з громадою; Nataliia Altyntseva, експерт з питань правоохоронної діяльності.

 

 

Іноземні представники відвідали один зі структурних підрозділів Одеського державного університету внутрішніх справ.

 

Ректор університету полковник поліції Дмитро Швець розповів про підготовку поліцейських, показав локації (навчальні корпуси, спеціалізовані аудиторії, спортивні зали, стрілецькі тири).

 

Окремо ректор відмітив, що для здобувачів вищої освіти проводяться практичні та тренінгові заняття на полігоні університету «Документування та розслідування воєнних злочинів». На локаціях полігону курсанти відпрацьовують навички та тактику проведення слідчих (розшукових) дій, особливості виявлення та вилучення слідів злочинів, процесуальної фіксації, взаємодії між різними органами та підрозділами на місцях масових поховань, ракетних обстрілів, катівень.

 

Візит іноземних представників до університету був здійснений з метою ознайомлення з умовами підготовки майбутніх поліцейських, а також діючих працівників поліції, а також для визначення подальших пріоритетних напрямів співробітництва.