Візит іноземної делегації із Греції до ОДУВС...

Візит іноземної делегації із Греції до ОДУВС

news-photo

Продовжується співробітництво Одеського державного університету внутрішніх справ з представниками із Європейського Союзу.

 

Так, 20 травня відбулась зустріч ректора ОДУВС полковника поліції Дмитра Швеця та представників університету з іноземною делегацією із Греції, зокрема: Послом Spyridon Lambridis, Спеціальним уповноваженим Міністерства закордонних справ Греції з питань України; Dimitrios C. Dochtsis, Генеральним консулом Греції в м. Одеса, а також Тетяною Граматікакі, помічником Генерального консула.

 

 

В ході зустрічі ректор університету Дмитро Швець подякував представникам іноземної делегації з Греції за допомогу та підтримку, відмітив важливий рівень співпраці з міжнародними партнерами та експертами з ЄС, а також виступив з презентацією щодо діяльності університету. 

 

 

В ході спілкування учасники акцентували увагу на вдосконаленні співробітництва між ОДУВС і закладами вищої освіти Греції та зазначили пропозиції, які можуть сприяти розвитку і покращенню цієї співпраці, зокрема: встановлення та підтримка зв’язків між сторонами; реалізація проєктів щодо обміну науково-педагогічними працівниками та здобувачами вищої освіти; удосконалення академічного викладання; залучення представників з Греції до наукових заходів та розвиток можливостей підтримки публікаційної діяльності між державами.

 

 

Посол Spyridon Lambridis відмітив високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти, зазначив про сприяння у налагодженні двостороннього співробітництва, висловив слова підтримки та вдячності Україні.

 

 

Під час візиту представники з Греції ознайомились з матеріальною базою закладу, поспілкувались з курсантами Херсонського факультету та домовились про узгодження плану дій щодо подальшої співпраці.