Випуск здобувачів заочної форми навчання в ОДУВС...

Випуск здобувачів заочної форми навчання в ОДУВС

news-photo

В ОДУВС відбувся випуск здобувачів заочної форми навчання - інституту права та безпеки, факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності та Херсонського факультету.

 

Дипломи отримали здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за ОПП «Правоохоронна діяльність» та другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОПП «Право», «Правоохоронна діяльність» та «Кримінальний аналіз». 

 

 

Розпочався захід з виконання Державного Гімну України, слова якого лунали, як ніколи, велично та з вірою у Перемогу. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про усіх, хто загинув за незалежність і свободу України. 

 

 

До випускників звернувся ректор ОДУВС Дмитро ШВЕЦЬ: «Впевнений, що знання, які ви здобули в університеті, допоможуть вам у подальшій практичній діяльності. Пам’ятайте, двері Альма-матер завжди для вас відкриті».

 

 

Вітаємо випускників з отриманням бакалаврських та магістерських дипломів! Зичимо вам мирного неба та успішного майбутнього, наповненого новими досягненнями і постійним розвитком!