Виїзний день відкритих дверей для школярів м. Арци...

Виїзний день відкритих дверей для школярів м. Арциз Одеської області

news-photo

Вступна кампанія до Одеського державного університету внутрішніх справ 2024 триває.

 

З метою відбору кандидатів на навчання до університету 20 березня 2024 року представники вишу провели виїзний день відкритих дверей для школярів випускних класів закладів освіти м. Арциз Одеської області.

 

Під час заходу учні мали змогу поспілкуватися з випускниками Арцизького ліцею №4 наразі – ад’юнкта докторантури та аспірантури університету підполковником поліції Корженко Ольгою та завідувачем кафедри мовної підготовки Ситько Оленою. Учням розповіли основні переваги навчання, умови вступу, специфіку підготовки юристів, правоохоронців, психологів та системних аналітиків. Також майбутнім вступникам було презентовано відеоролики про факультети.

 

 

На заході були присутні: консультант Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Арцизької міської ради Валентина Василюк, начальник сектору реагування патрульної поліції ВП № 1 Болградського РВП ГУНП в Одеській області капітан поліції Володимир Заінчковський, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Болградського РВП ГУНП в Одеській області майор поліції Олена Бажак, інспектор сектору кадрового забезпечення Болградського РВП ГУНП в Одеській області старший лейтенант поліції Ольга Заволокіна, які провели школярам виховні лекції на правову тематику та розповіли про необхідні першочергові кроки для оформлення особової справи кандидата на навчання за державним замовленням.

 

 

На виїзному дні відкритих дверей творчі колективи вишу виконали пісні на патріотичну тематику та вручили всім присутнім профорієнтаційні буклети.

 

Захід відбувся за сприяння керівництва відділу освіти і науки Арцизької міської ради Людмили Жосан.