В ОДУВС вшанували пенсіонерів та ветеранів Міністе...

В ОДУВС вшанували пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України

news-photo

В Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулись урочистості з концертною програмою з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

Почесних гостей, курсантську, студентську молодь привітав ректор університету полковник поліції Дмитро ШВЕЦЬ: “З плином часу не згасає в нашій пам’яті ваш ратний подвиг та службові здобутки. Бажаємо вам залишатись на передовій життя, адже ви так потрібні Україні! Для піднесення патріотизму, відродження моральних цінностей і благородних почуттів, для виховання глибокої поваги до джерел народної звитяги, діянь наших дідів і батьків”.

 

Пенсіонерів і ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України привітали учасники художньої самодіяльності університету з числа курсантів і студентства. Щиро і переконливо звучали пісні та авторські рядки віршів, написані з любов’ю до України, до її захисників і захисниць.

 

Особливим творчим акцентом концертної програми став виступ військового оркестру 93-ої окремої механізованої бригади “Холодний Яр” (м. Дніпро). Музиканти грали і співали віртуозно і від серця до серця, за що учасники заходу дякували потужними аплодисментами!

 

Почесних гостей і колектив військового оркестру 93-ої окремої механізованої бригади “Холодний Яр” (м. Дніпро) було відзначено подяками Вченої ради Одеського державного університету внутрішніх справ. На завершення заходу учасники мали змогу відвідати музей університету, ознайомитись з оновленими експозиціями та поділитись власними враженнями і спогадами щодо професійної діяльності.

 

Для колективу Одеського державного університету внутрішніх справ надзвичайно ціннісними залишаються напрями щодо збереження пам’яті про внесок колег у розвиток закладу вищої освіти в різні історичні періоди, щодо збереження традицій та історії університету.

 

Рухаємось далі! Все буде Україна!