В ОДУВС відзначили День Конституції ...

В ОДУВС відзначили День Конституції

news-photo

В Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся захід під назвою «Воля нації Незламної», присвячений 28-ій річниці відзначення Дня Конституції України.

Учасники зустрічі вшанували світлу пам'ять про наших полеглих героїв - захисників та цивільних українців, які загинули під час нападів ворожих військ на українські міста і села. 

 

 

Завідувач відділу народної творчості фольклору та етнографії Одеського обласного центру української культури Світлана КУЧЕРЕНКО читала на заході свої вірші, наповнені любов'ю до України та українського народу. А завідувач кафедри теорії та історії держави і права полковник поліції Лілія МАТВЄЄВА поділилась історичними фактами щодо Основного Закону України. 

 

 

Особливим змістом і творчими натхненними виступами зустріч наповнили солісти оркестру ГУНП в Одеській області, виконавча директорка БФ «Нове життя» Жанна Мішкевич, соліст Одеського обласного центру української культури Михайло Левицький та солісти - курсанти нашого університету.

 

 

Пам'ятаємо, ми вільні громадяни вільної держави - України, щодо відстоювання, розвитку і зміцнення якої ми повинні сприяти кожним своїм кроком. Слава Україні!