В ОДУВС відбувся випуск слухачів освітнього ступен...

В ОДУВС відбувся випуск слухачів освітнього ступеня магістра факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування

news-photo

Дипломи магістрів права випускникам вручили ректор університету Дмитро Швець, начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак та заступник начальника СУ ГУНП в Одеській області Олександр Федорчук.

 

Очільник Одеського району Олександр Гринчак наголосив на важливості навчання для кожного з нас і побажав поліцейським успіхів, кар’єрного росту та досягнення всіх поставлених перед собою цілей.

 

 

Олександр Федорчук дав настанови молодим правоохоронцям бути наполегливими та ініціативними, гідними синами своєї держави і з гордістю носити погони та однострій поліцейського.

 

 

Ректор вишу Дмитро Швець відмітив, що випускники – гордість кожного закладу вищої освіти. «Я переконаний, що кожен з вас готовий до тих викликів, які стоять перед працівниками поліції у цей непростий час. Мирного неба, міцного здоров’я і єдності у досягненні нашої спільної мети – Перемоги».