В ОДУВС відбулась конференція трудового колективу...

В ОДУВС відбулась конференція трудового колективу

news-photo

Сьогодні, 23 листопада, в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулась конференція трудового колективу, на якій було представлено звіт ректора ОДУВС полковника поліції Дмитра Швеця про підсумки діяльності у 2022/2023 навчальному році.

 

На початку виступу очільник вишу подякував за те, що упродовж 2022/2023 навчального року колектив університету наполегливо працював і, не зважаючи на виклики сьогодення, продовжує із кожним днем розвиватися, вдосконалюючи освітню, наукову та міжнародну діяльність, кадрову, іміджеву та профорієнтаційну роботу, покращує матеріально-технічну базу.

 

 

З-поміж вагомих досягнень ректор звернув увагу на запровадження освітньої діяльності за освітньо-професійною програмою «Психологія», створення навчального полігону «Документування та розслідування воєнних злочинів» та спеціалізованих навчальних аудиторій з домедичної підготовки і тактичної медицини.

 

 

Важливою ініціативою стало відкриття на базі університету автошколи, яка реалізовує загальнодержавну ініціативу «Без бар’єрів», спрямовану на соціальну адаптацію до суспільного життя та рівні можливості для всіх, хто має інвалідність.

 

 

Окремо ректор університету зупинився на здобутках у науковій діяльності, зазначивши, що у 2022/2023 навчальному році науково-педагогічними та науковими працівниками ОДУВС підготовлено 1388 наукових праць, проведено 38 наукових заходів, із них: 27 конференцій та 11 круглих столів, вчене звання отримали 23 працівника. Захищено 3 дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук та 9 дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 081 “Право”.

 

Також увагу було приділено міжнародному співробітництву. ОДУВС співпрацює із зарубіжними навчальними закладами, проводить спільні наукові заходи, здійснює обмін фахівцями та досвідом. Так, упродовж 2022/2023 навчального року за результатами співробітництва Одеським державним університетом внутрішніх справ було укладено 14 договорів з міжнародними партнерами.

 

Очільник вишу підкреслив, що в університеті створюється та постійно вдосконалюється потужна матеріально-технічна база, яка дає змогу забезпечити якісну підготовку кваліфікованих фахівців.

 

 

Наостанок у своєму виступі ректор окреслив перспективні заходи з розвитку університету на 2023-2024 навчальний рік.

 

Учасники конференції одноголосно схвалили доповідь ректора за підсумками діяльності університету у 2022/2023 навчальному році.

 

 

Після звіту на розгляд конференції були винесені питання про погодження положення про конференцію трудового колективу ОДУВС, про обрання до складу Вченої ради Одеського державного університету внутрішніх справ виборних представників із числа працівників університету та про обрання члена комісії з трудових спорів Одеського державного університету внутрішніх справ.