В ОДУВС відбудеться презентація звіту соціологічно...

В ОДУВС відбудеться презентація звіту соціологічного дослідження

news-photo

 

19 лютого о 14.00 у залі Вченої ради ОДУВС відбудеться презентація звіту соціологічного дослідження, проведеного в рамках проєкту Еразмус+ «Ненасильницькі практики виховання: досвід ЄС» № 101127420 — Non-violent EPEUE — ERASMUS – JMO – 2023 – HEI – TCH – RSCH, виконавцем якого є команда університету.

 

Метою дослідження було отримання та аналіз інформації, що характеризує ставлення дорослих мешканців Одеси до використання різних методів виховання дітей, в тому числі фізичних та інших принижуючих гідність дитини покарань.

 

Запрошуються представники громадськості, міжнародних організацій, державного сектору, освітянської та наукової спільноти, журналісти, здобувачі освіти та всі, хто цікавиться станом поширеності використання тілесних та інших принижуючих гідність дитини покарань в сім’ях мешканців м. Одеса.

 

Відвідати презентацію можна офлайн або онлайн, попередньо заповнивши реєстраційну форму.

 

Нагадаємо, що університетська команда проєкту прагне сформувати у майбутніх правоохоронців та педагогів, які здобувають вищу освіту в ОДУВС та Одеському педагогічному фаховому коледжі, вміння ідентифікувати прояви насильства щодо дитини, «нульову» толерантність до будь-яких проявів насильства щодо дітей, навчити ненасильницьким методам підтримання дисципліни під час виховання.