В ОДУВС презентовано звіт соціологічного досліджен...

В ОДУВС презентовано звіт соціологічного дослідження

news-photo

 

Сьогодні в залі Вченої ради ОДУВС у змішаному (офлайн та онлайн) форматі відбулася презентація звіту соціологічного дослідження, проведеного в рамках проєкту Еразмус+ «Ненасильницькі практики виховання: досвід ЄС» № 101127420 — Non-violent EPEUE — ERASMUS – JMO – 2023 – HEI – TCH – RSCH.

 

Після вітального слова ректора університету Дмитра Швеця звіт було презентовано командою проєкту в складі:

 

 

Олени Ковальової, кандидата юридичних наук, старшого наукового співробітника, доцента;

 

Костянтина Пальшкова, кандидата політичних наук, доцента;

 

Наталі Харченко, кандидата психологічних наук;

 

Олени Князєвої, кандидата соціологічних наук.

 

 

Члени команди розповіли присутнім про проєкт Non-violent EPEUE, методику, соціальний контекст дослідження, досвід батьків і практику застосування методів виховання та дисциплінування дітей, установки одеситів щодо методів виховання дітей, поділилися висновками та рекомендаціями тощо.

 

 

На заході були присутні представники громадськості, міжнародних організацій, місцевого самоврядування, закладів освіти, Головного управління Національної поліції в Одеській області та здобувачі освіти.

 

 

Згодом на сторінці репозитарія ОДУВС буде розміщено повний звіт соціологічного дослідження на українській та англійській мовах. Посилання на звіт буде розміщено на сторінках проєкту Non-violent EPEUE у Facebook, Twitter і Telegram.