В ОДУВС першокурсники склали Присягу працівника по...

В ОДУВС першокурсники склали Присягу працівника поліції

news-photo

Сьогодні, 29 вересня, в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулись урочистості з нагоди приведення курсантів перших курсів до Присяги працівника поліції.

 

У церемонії взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області полковник поліції  Іван Жук, заступник Голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Харлов та інші почесні гості.

 

Після виконання Державного Гімну, традиційно, всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув за Україну, та поклав своє життя за волю, єдність та незалежність держави.

 

Лунає Державний Гімн України

 

Хвилина мовчання в пам’ять тих, хто загинув за Україну, та поклав своє життя за волю, єдність та незалежність держави.

 

Курсанти факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, превентивної діяльності, органів досудового розслідування та Херсонського факультету проголосили та скріпили своїми підписами текст Присяги працівника поліції, який назавжди викарбується у їхніх серцях.

 

Вітальну телеграму від Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка оголосив очільник поліції Одещини полковник поліції Іван Жук. «Я хочу, щоб кожен із вас пропустив через себе слова Присяги і дотримувався їх у повсякденному житті. Бажаю вам міцного здоров’я і скорішої нам великої Перемоги. Слава Україні!», – додав начальник ГУНП.

 

Очільник поліції Одещини полковник поліції Іван Жук

 

Привітав першокурсників і заступник Голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр ХАРЛОВ: «Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, складною, але дуже важливою справою – служіння Українському народові. В університеті ви навчатиметеся у провідних науковців та практикуючих поліцейських Національної поліції України, і тому саме сьогодні вам потрібно максимум зусиль присвятити навчанню, аби стати висококваліфікованими фахівцями своєї справи».

 

Заступник Голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр ХАРЛОВ

 

Ректор університету полковник поліції Дмитро Швець привітав особовий склад від імені Вченої ради, ректорату вишу та дав настанови молодому поповненню поліцейських:

 

– «Сьогодні спільно з силами оборони поліцейські виконують бойові завдання, які пов’язані із дотриманням прав і свобод громадян нашої держави, забезпеченням безпекової складової. Складання Присяги працівника поліції – це важливий етап у вашому житті. Попереду багато викликів, пов’язаних з отриманням нових знань, вмінь та навиків для того, щоб ви мали можливість бути фахівцями, щоб ви як професійно, так і кар’єрно зростали. Ви вже сьогодні формуєте довіру громадян до поліцейських. Тож спільними зусиллями разом до Перемоги!».

 

Ректор університету полковник поліції Дмитро Швець

 

Наостанок свої виступи представили спортсмени та творчі колективи вишу, а завершився захід урочистим маршем.