Урочисте нагородження спортсменів ОДУВС...

Урочисте нагородження спортсменів ОДУВС

news-photo

 

22 лютого в ОДУВС відбулось урочисте нагородження спортсменів університету, які брали участь у змаганнях серед ЗВО МВС у 2023 році, та за підсумками спартакіади ФСТ «Динамо» України за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023», вперше в історії університету посіли 2-ге місце.

 

 

Змагання включали такі види спорту, як: поліатлон, легка атлетика, боротьба самбо та гирьовий спорт серед збірних команд закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ.

 

 

Спортсменів привітали ректор університету Дмитро Швець, перший заступник голови Одеської обласної організації ФСТ «Динамо» України Ольга Черкасова та голова Первинної профспілкової організації працівників ОДУВС Людмила Панасенко.

 

Усі учасники нагороджені подяками та цінними подарунками від профспілкової організації університету та ООО ФСТ «Динамо» України.