Укладено меморандум між ОДУВС та ГО «Колегія поліг...

Укладено меморандум між ОДУВС та ГО «Колегія поліграфологів України»

news-photo

18 травня відбулося підписання меморандуму про партнерство у науково-освітній сфері між ОДУВС та ГО «Колегія поліграфологів України».

 

Метою меморандуму є об’єднання науково-дослідного та викладацького потенціалу сторін задля проведення спільних наукових досліджень з актуальних проблем впровадження особливостей проведення тестів з використанням поліграфа у навчальні процеси, удосконалення системи використання технічних пристроїв, що використовуються під час проведення досліджень на поліграфі, в освітній діяльності та підвищення якості професійної освіти, реалізації спільних проєктів та заходів.

 

 

Під час зустрічі обговорювалися форми співробітництва, організація базових курсів підготовки та підвищення кваліфікації поліграфологів, залучення до навчального процесу членів колегії, створення фахового журналу по поліграфу. 

 

 

Підписання меморандуму сприятиме обміну досвідом і знаннями між фахівцями у галузі поліграфології, а також підвищенню ефективності використання поліграфа в правоохоронній діяльності.