Участь представниць ОДУВС у IV Одеській жіночій ко...

Участь представниць ОДУВС у IV Одеській жіночій конференції «Відновлення та локалізація миру крізь призму порядку денного «Жінки, мир, безпека»

news-photo

18 жовтня 2023 року відбулася IV Одеська жіноча конференція «Відновлення та локалізація миру крізь призму порядку денного «Жінки, мир, безпека»

 

У конференції взяли участь професорка кафедри адміністративної діяльності поліції майор поліції Олена КОВАЛЬОВА та помічниця ректора з гендерної політики Любов БЕРЕЗОВЕНКО.

 

З вітальним словом до учасників та учасниць конференції звернулись: заступник Одеського міського голови Павло Вугельман, уповноважена Верховної Ради України з прав людини в Одеській області Марія Попова, заступниця Одеського міського голови Світлана Бедрега. 

 

 

 Конференція була проведена за наступними темами дискусійних платформ:

 

–  «Стратегія та кроки для виконання зобов’язань з локалізації порядку денного «Жінка, Мир, Безпека» на місцевому рівні»;

 

–  «Жіноче обличчя війни»;

 

–  «Діалог щодо післявоєнного відновлення та розбудова життя», модераторкою даної платформи виступила Олена КОВАЛЬОВА. 

 

Також по відеозв’язку до учасників форуму звернулися керівниця Українського жіночого фонду Олеся Бондар та радниця з гендерних питань місії Європейського Союзу (КМЕС) Анне Макі-Рахкова.

 

 

Крім того, учасники приєдналися до акції з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, метою якої є популяризація правил безпеки під час міграції. 

 

Акція проводиться в рамках інформаційної кампанії «ПРИДИВИСЬ» та спонукає поміркувати над ризиками експлуатації, звертає увагу на необхідність виваженого ставлення до привабливих, на перший погляд, пропозицій роботи чи житла.

 

 

До участі у конференції  долучились депутати рад усіх рівнів, представники Одеської обласної та районних державних адміністрацій, структурних підрозділів Одеської міської ради, представники Одеської обласної Коаліції «1325», громадських організацій та ЗМІ.