Участь представників ОДУВС у заходах Одеської місь...

Участь представників ОДУВС у заходах Одеської міської ради присвячених Дню захисників і захисниць України

news-photo

 

Сьогодні, 1 жовтня, курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування разом з підполковником поліції Ольгою Корженко та майором поліції Миколою Грабовим прийняли участь у заходах Одеської міської ради присвячених Дню захисників і захисниць України! Вони привітали наших героїв та висловили їм слова вдячності за відданість, міць і відвагу, за кожен новий день удома, на своїй вільній землі.

 

Загальне фото учасників

 

Урочисті заходи відкрила заступниця Одеського міського голови Світлана Бідрега.

 

Це всенародне свято увібрало в себе глибинні історичні традиції українців та нерозривно поєдналося зі святом Покрови і Днем Українського козацтва.

 

В ці складні для України роки наші захисники щодня здійснюють подвиг — зі зброєю в руках борончть рідну землю від російського агресора.

 

Низько вклоняємося світлій пам’яті полеглих та згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави.

 

Наша віра, правда та звитяга як символи свята Покрови завжди допомагали нам вистояти у боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на Перемогу.

 

Кожному захиснику та захисниці курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування подарували подарунки та малюнки до нашої Перемоги!

 

Курсанти вручають подарунки та малюнки нашим захисникам та захисницям

 

Зі святом, неймовірні українці й українки! Слава Героям!!!

 

Наші курсанти та захисники України