Участь науковиці ОДУВС у підсумковому засіданні Ко...

Участь науковиці ОДУВС у підсумковому засіданні Координаційної ради з питань сімейної політики та гендерної рівності

news-photo

 

21 грудня професор кафедри адміністративної діяльності поліції Олена Ковальова взяла участь у підсумковому засіданні Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми під головуванням заступниці Одеського міського голови – директорки Департаменту фінансів Світлани Бедреги.

 

Учасники засідання підвели підсумки роботи міської координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми за 2023 рік, обговорили проблемні питання, що виникали протягом року та затвердили план роботи на наступний 2024 рік. За результатами засідання було прийняте рішення про посилення у 2024 році інформаційно–просвітницької роботи серед населення, зокрема серед дітей та батьків у закладах освіти та бібліотечних закладах міста.

 

 

Голова координаційної ради висловила подяку за проведену роботу та сподівання на досягнення успіхів у подоланні домашнього насильства і насильства за ознакою статі в нашому місті і в подальшому. В тому числі було відзначено активну діяльність Одеського державного університету внутрішніх справ, зокрема під час акції «16 днів проти насильства». Результати соціального експерименту «Що обереш ти?» будуть розглянуті під час наступного засідання координаційної ради.