Тренінг з оперативного, військового та гуманітарно...

Тренінг з оперативного, військового та гуманітарного розмінування

news-photo

 

У період з 23 жовтня по 3 листопада представники ОДУВС: підполковник поліції Сергій Жуковський, старший викладач кафедри тактико-спеціальної та спеціальної фізичної підготовки, та підполковник поліції Дмитро Карбовський, завідувач кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки Херсонського факультету, взяли участь у тренінгу з оперативного, військового та гуманітарного розмінування.

 

Тренінг було організовано за ініціативи МВС та у співпраці із українсько-американським фондом «Osprey Global Solutions Ukraine».

 

Захід відбувся з використанням новітньої техніки пошуково-рятувальних робіт, знешкодження вибухових пристроїв та надання тактичної медичної допомоги для поліцейських, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, військовослужбовців Державної прикордонної служби України і Національної гвардії України та закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

 

Учасники тренінгу підвищили рівень кваліфікації, а також здобули нові знання та навички з розмінування, тактичної медичної допомоги і проведення пошуково-рятувальних операцій.