Тренінг для курсантів, спрямований на підвищення г...

Тренінг для курсантів, спрямований на підвищення групової єдності

news-photo

З метою створення умов якісної взаємодії в колективі для курсантів 213-го навчального взводу Херсонського факультету був проведений тренінг, спрямований на підвищення групової єдності.

 

Тренінг було проведено завідувачем відділення психологічного забезпечення Гончарук Іриною разом із куратором взводу – старшим викладачем кафедри загальноправових та соціально-гуманітарних дисциплін Херсонського факультету Пренько Яною.

 

Програма тренінгу включала в себе виконання завдань, результат яких залежав від вміння взаємодіяти в колективі, рівня міжособистісних відносин та загальногрупових цінностей. Даний захід сприяв не лише кращому розумінню себе та інших, опануванню інструментів усвідомленої взаємодії, розвитку навичок вирішення та попередження конфліктних ситуацій, а й визначенню цінності кожного учасника групи.

 

 

 

 

Під час обговорення кожен курсант мав змогу висловити свою думку, що дало змогу зрозуміти власну цінність і важливість в колективі. Тренінг проходив в дружній атмосфері, що сприяє не лише налагодженню взаємовідносин в колективі, а й підвищує результативність групової діяльності та покращує морально-психологічний клімат в навчальному взводі.