Тренінг для курсантів ОДУВС на тему “Гендерна рівн...

Тренінг для курсантів ОДУВС на тему “Гендерна рівність в професійній сфері”

news-photo

В рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», координаторкою проєкту “ВОНА хаб” в Одесі Ганною Ільїною і радницею Ольгою Громовою був проведений тренінг для курсантів ОДУВС на тему “Гендерна рівність в професійній сфері”.

 


Під час заходу учасники зрозуміли важливість гендерної рівності в робочому середовищі, розглянули стратегії для створення більш інклюзивної та рівноправної професійної атмосфери, обмінялися думками та ідеями щодо того, як зробити професійну сферу більш відкритою та рівною для всіх.

 

Наші курсанти

 

Також розповідалося про польського психолога Єжи Мелібруда, який досліджував проблему насильства, виділив чотири основних ознаки, які у сукупності відрізняють насильство від конфлікту: це – перевага сил,  порушення прав людини, заподіювання шкоди і свідомість дії. Доведені та роз’яснені основні зміни, які несе Стамбульська Конвенція.

 

Зосереджено увагу курсантів щодо алгоритму дій правоохоронних органів при виявленні фактів насильства та розглянуті кейси з ознаками домашнього насильства.

 

Учасники тренінгу