Тематична книжкова виставка «На варті Вітчизни»...

Тематична книжкова виставка «На варті Вітчизни»

news-photo

 

Українська арміє,


Тебе сьогодні славимо,


Здоров’я й днів безхмарних


Захисникам бажаємо!

 

Щороку 6 грудня українці відзначають одне з найважливіших національних свят – День Збройних сил України, свято мужніх і сильних військових, які, ризикуючи собою, стоять на варті миру, захищають національну безпеку, суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу.

 

З цього приводу в бібліотеці ОЦППП «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ було влаштовано тематичну книжкову виставку «На варті Вітчизни».

 

Дата свята обрана не випадково, 6 грудня 1991 року був прийнятий закон “Про Збройні сили України”, а в 1993 році цей день з’явився в офіційному календарі українських свят.

 

Доблесть і честь солдатів і офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність важливіші за все.

 

Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві. В цей день всі громадяни країни висловлюють свою повагу українським солдатам та офіцерам, які по всій території України в нелюдських умовах боронять мирне життя українців.

 

Не дивлячись на труднощі, які випали на долю молодої незалежної української держави, та потребу у захисті своїх кордонів, українським військовим вдалося не лише зберегти високий професіоналізм, боєготовність і хороші армійські традиції, але і стати однією з найсучасніших і боєздатних армій.

 

Вітаємо наших доблесних воїнів зі святом! Бажаємо добра, злагоди, миру вам, здоров’я й гарного настрою, успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, мужності  і Перемоги!

 

Слава Україні!!! Героям слава!!!

 

Бажаючих ознайомитися з виставкою запрошуємо до читального залу нашої бібліотеки!