Тематично-книжкова виставка До Дня пам’яті захисни...

Тематично-книжкова виставка До Дня пам’яті захисників України «Величне ім’я України - захисник»

news-photo

Щорічно 29 серпня Україна вшановує пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

День пам'яті захисників України встановлений «На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві...» відповідно до указу Президента України від 23 серпня 2019 року №621/2019.

 

В читальній залі бібліотеки ОЦППП «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ представлено  книжкову виставку «Величне ім’я України - захисник», приурочену вшануванню пам’яті захисників України. 

 

У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну. Безперечно, це не єдиний день у році, коли згадуються полеглі та віддається їм шана.

 

Україна вшановує полеглих воїнів також загальнонаціональною хвилиною мовчання. Пам’ять про борців і їхні подвиги є найвищою цінністю у шкалі нашої національної ідентичності. 

 

Ми пам’ятаємо всіх, хто поклав своє життя, захищаючи Україну, її волю та незалежність, щасливе майбутнє її дітей.

 

Пам'ятаймо наших Героїв кожної миті, кожної хвилини, кожного дня!

 

Вічна пам’ять і шана Героям-захисникам!

 

Бажаючих ознайомитися з виставкою запрошуємо 

 

до читального залу нашої бібліотеки!