Тематичний захід, присвячений вшануванню героїзму ...

Тематичний захід, присвячений вшануванню героїзму захисників та захисниць України

news-photo

 

День захисників і захисниць України - це свято пам'яті про наших предків, які пером і словом, вогнем і мечем боролися за право на незалежність рідної країни; свято вшанування козацької доблесті і відваги; свято борців за незалежність України всіх часів і, нарешті, це день Героїв сучасності, які щодня мужньо захищають кордони України. 

 

Тематичний захід, присвячений вшануванню героїзму захисників та захисниць України, проведено сьогодні в Одеському державному університеті внутрішніх справ. 

 

 

На початку заходу присутні вшанували світлу пам'ять про всіх Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, невинних дітей та мирних українців, які загинули під час ворожих нападів на українські міста і села. 

 

 

До зустрічі зі здобувачами вищої освіти університету долучились: ветеран війни, доброволець, учасник бойових дій, який брав участь у визволенні Херсону, Вознесенська, Баштанки та Давидового Броду, інших населених пунктів Херсонської та Миколаївської областей, Олег Лавренюк та учасник бойових дій, т.в.о. командира батальйону ОШБ «ЛЮТЬ» Юрій Лавренчук. 

 

 

Ректор університету полковник поліції Дмитро Швець привітав всіх учасників заходу з таким важливим для кожного українця днем і побажав курсантам і студентам наполегливо продовжувати шлях щодо удосконалення свого професійного розвитку та гідного самовідданого служіння українському народові. 

 

 

Також під час заходу було нагороджено відомчими заохочувальними відзнаками Національної поліції України працівників університету. 

 

 

«І відродим, відбудуєм, заживем щасливо! Зацвітуть сади вишневі, пожовтіють ниви. Ми побачим це - я вірю! Вірю в перемогу! Вірю в кожного із нас - сильного ми роду!», - з такими щирими авторськими поетичними рядками звернувся до всіх присутніх курсант 2-го курсу Андрій Бондаренко. 

 

 

Слава захисникам і захисницям України, які своїм прикладом показують силу та незламність українського духу! Слава Україні! Героям Слава!