Святковий захід для дітей в Центральному парку кул...

Святковий захід для дітей в Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка

news-photo

 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей здобувачі вищої освіти ОДУВС, на запрошення сектору ювенальної превенції ОРУП №1 ГУНП в Одеській області, спільно з ДСНС, Управлінням патрульної поліції, Управлінням поліції охорони, Кінологічним центром, за участі байкерів та аніматорів, влаштували святковий захід для дітей в Центральному парку культури та відпочинку ім. Тараса Шевченка. 

 

 

Наші курсанти та студенти за методом рівний-рівному проводили час з дітьми, ознайомлювали дітлахів зі спеціальними засобами безпеки Національної поліції, відтворювали модуляцію притягнення до відповідальності за порушення правил дорожнього руху, розігрували лотереї з призами, малювали неймовірні картини з професійним художником Павлом, пригощали смаколиками. 

 

 

Також дітям і батькам були презентовані пам’ятки з безпеки та інформаційні буклети з висвітлення діяльності університету. 

 

 

Цей день був насичений неймовірним спектром емоцій, які так важливі в умовах сьогодення, поряд з дітьми кожен дорослий повернувся в дитинство.