Speaking Club за участі представниць Консультативн...

Speaking Club за участі представниць Консультативної місії Європейського Союзу

news-photo

 

В умовах повітряної тривоги, в тимчасовому укритті, 21 грудня відбувся Speaking Club за участі представниць Консультативної місії Європейського Союзу: Desiree Hufnagl, радниці/тренерки з питань кримінальних розслідувань; Georgina Magnussen, радниці/тренерки з питань взаємодії поліції з громадою, які розповіли про особливості реагування поліцейських на випадки домашнього насильства в Данії та Австрії.

 

 

Перед презентацією гостей професорка кафедри адміністративної діяльності поліції Олена Ковальова та викладачка кафедри мовної підготовки Ольга Чичян провели інтерактив щодо форм та проявів домашнього насильства відповідно до національного законодавства України.

 

 

За підсумками обміну досвідом дійшли висновку, що виклики, які стоять перед поліцейськими під час реагування на випадки домашнього насильства, дуже схожі в різних країнах.

 

По закінченню заходу і відбою повітряної тривоги гостям було продемонстровано спеціалізований навчальний полігон «Інтерактивна класна кімната», а також досягнуто домовленості про подальші заходи.