Державний секретар МВС України Інна Ящук відзначил...

Державний секретар МВС України Інна Ящук відзначила курсантів поліції за зразкову службу у Закарпатській та Чернівецькій областях

news-photo

LСьогодні, 11 серпня, Інна Ящук відзначила курсантів закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.orem ipsum

Поліцейські у період з травень по липень 2023 року були залучені до заходів із забезпечення публічної безпеки і порядку під час дії воєнного стану у Закарпатській та Чернівецькій областях.

Інна Ящук

“До служби у спільних прикордонних нарядах було залучено 900 курсантів, з яких 56 жінок. Курсанти були залучені до служби на контрольних постах та постах спостереження, а також проводили роботу з місцевим населенням та здійснювали прикордонний патруль. Дякуємо вам за службу, ви – приклад не лише для своїх колег, а й для України”, – зазначила Інна Ящук.

 

За ефективну взаємодію із Державною прикордонною службою України та високі результати службової діяльності під час проведення заходів із забезпечення публічної безпеки і порядку під час воєнного стану у Закарпатській та Чернівецькій областях курсанти були нагороджені відомчими відзнаками МВС та ДПСУ.

Від Одеського державного університету внутрішніх справ нагороди отримали курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Володимир Горощук, Петро Коваленко, Віталій Макарець, Анатолій Лисий, Євген Ілющенко.

 

За матеріалами Департаменту комунікації МВС України