Соціалізація та реабілітація ветеранів війни на ба...

Соціалізація та реабілітація ветеранів війни на базі ОДУВС

news-photo

В рамках заходів, спрямованих на соціалізацію та реабілітацію ветеранів війни через заняття спортом, в ОДУВС проведено заняття з фізичної та вогневої підготовки.

 

Під час занять з ветеранами відпрацьовані загальнозміцнюючі вправи та обговорений план подальших тренувань у спортивних секціях університету. 

 

 

В тирі викладачі ОДУВС провели з ветеранами заняття з вогневої підготовки та надали можливість удосконалити навички стрільби з пневматичної зброї. 

 

 

Разом з цим, юридичною клінікою університету надана консультація захиснику Батьківщини, який звільнений з полону, військовослужбовцю НГУ щодо порядку отримання статусу учасника бойових дій.

 

 

Відповідно до наказу МВС України від 14.12.2023 р. №1042 юридичні клініки ЗВО МВС надають безкоштовні правничі консультації постраждалим особам, які звільнені з полону, отримали поранення внаслідок збройної агресії рф проти України, та членам їх сімей, а також членам сімей осіб, які загинули (померли), зникли безвісти, перебувають у полоні або захоплені заручниками.