Шановні випускники закладів вищої освіти Міністерс...

Шановні випускники закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України!

news-photo

Щиро вітаємо вас із завершенням навчання. Сьогодні ви отримуєте звання офіцера Національної поліції України та поповнюєте лави відважних правоохоронців.

Розпочинаючи новий етап служби,  пам’ятайте, що на вас покладатиметься відповідальність не лише за власні вчинки, а й за долю людей, які  потребуватимуть вашої допомоги.

 

Третій рік Україна живе та працює в умовах російської збройної агресії, яку розпочав підступний ворог. Третій рік українські поліцейські першими прибувають на місця обстрілів, евакуюють цивільних із найгарячіших точок фронту, фіксують злочини окупантів для міжнародних судів.

 

Функціональні обов’язки поліцейського за цей час докорінно змінилися, але саме правоохоронці є складовою Сил безпеки і оборони на фронті. У складі штурмової бригади та зведених загонів саме правоохоронці є останньою надією на порятунок цивільних людей, саме правоохоронці забезпечують безпеку в кожному населеному пункті України.  

 

Не відступайте від правди, добра та честі. Ніколи не забувайте про те, що наша сила в єдності. Будьте гідними своєї Вітчизни та шануйте подвиг поліцейських, які поклали своє життя під час виконання службових обов’язків та захисту України. 

 

Не зупиняйтеся на досягнутому, долайте кожен виклик та випробування. Будьте відданими Присязі, Українському народові та державі. 

 

Служіть чесно! Служіть із честю!


 
Колегія Міністерства внутрішніх справ України