Робота юридичної клініки Одеського державного унів...

Робота юридичної клініки Одеського державного університету внутрішніх справ

news-photo

Здобувачі вищої освіти Одеського державного університету внутрішніх справ надають безкоштовну правничу допомогу в юридичній клініці університету під керівництвом викладачів-консультантів, адвокатів та практичних фахівців правової системи.

 

Так наші клініцисти під керівництвом адвоката к.ю.н., с.н.с. науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу Ігора Бикова провели консультацію з питань цивільно-правових спорів.

 

Наші клініцисти під керівництвом адвоката к.ю.н., с.н.с. науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу Ігора Бикова

 

Професійна підготовка майбутніх фахівців у галузі права характеризується диспропорцією між теоретичними знаннями та практичними навичками, тому шляхом залучення здобувачів вищої освіти до роботи в юридичній клініці університету клініцисти закріплюють теоретичні знання та навички, набувають практичних умінь та проходять адаптацію до правничої професії.

 

Наші клініцисти під керівництвом адвоката к.ю.н., с.н.с. науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу Ігора Бикова

 

Отримати юридичну консультацію або роз’яснення з правових питань можна в юридичній клініці Одеського державного університету внутрішніх справ за адресою м. Одеса, вул. Успенська, 1, а також за номером телефону 096 209 18 50.