Робоча зустріч ректора ОДУВС з начальником регіона...

Робоча зустріч ректора ОДУВС з начальником регіонального представництва КМЄС в м. Одеса

news-photo

Співпраця Одеського державного університету внутрішніх справ із представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні є дуже цінною

 

Тренери КМЄС надають стратегічні консультації та практичну підтримку під час проведення заходів (тренінгів, семінарів, лекцій) в ОДУВС, необхідних для впровадження реформ відповідно до стандартів Європейського Союзу, міжнародних принципів.

 

Учасники зустрічі

 

Так, 10 листопада відбулась робоча зустріч ректора ОДУВС полковника поліції Дмитра Швеця з начальником регіонального представництва КМЄС в м. Одеса Georg Guntelberg.

 

Проректор ОДУВС Максим Корнієнко та ректор ОДУВС Дмитро ШВЕЦЬ

 

Під час заходу учасники обговорили можливості подальшої співпраці в таких напрямах: підтримка нових проєктів університету та сприяння у їх реалізації шляхом модернізації спеціалізованих аудиторій (центру, полігонів) університету; продовження проведення тренінгів з використанням досвіду експертів European Union Advisory Mission на базі Одеського державного університету внутрішніх справ у різних сферах (кібербезпека, розслідування міжнародних злочинів, документування воєнних злочинів, мінна безпека, взаємодія поліції з громадою).

 

На завершення зустрічі сторони відзначили важливість продовження співпраці та об’єднання зусиль для досягнення Перемоги.