Робоча зустріч з начальником відділу активної підт...

Робоча зустріч з начальником відділу активної підтримки безробітних Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості

news-photo

Керівництво, представники інституту права та безпеки, члени приймальної комісії ОДУВС провели робочу зустріч з начальником відділу активної підтримки безробітних Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості Діаною Константиненко.

 

Сторони обговорили питання щодо надання ваучерів на навчання вступникам до університету для здобуття першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальностями «Психологія» та «Системний аналіз».

 

 

На зустрічі було доведено категорії осіб, які мають право на одноразове отримання ваучерів на навчання, порядок надання вступниками до центру занятості відповідних документів для видачі ваучерів, термін дії ваучерів, вартість ваучера, який не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

 

 

Під час зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці між університетом та Одеською філією Одеського обласного центру зайнятості стосовно видачі ваучерів в період вступної кампанії 2024.