До рідної альма-матер завітали випускники 2004 рок...

До рідної альма-матер завітали випускники 2004 року

news-photo

 

Через 20 років після закінчення навчання в стінах рідної альма-матер зустрілися випускники 2004 року. З теплом та вдячністю вони згадали роки навчання, поринули в атмосферу юності, сповнену відкриттів, дружби та амбіцій. Привітав колишніх курсантів і ректор ОДУВС Дмитро Швець.

 

Згадуючи ті роки, випускники відмітили: «Протягом цих двох десятиліть ми пережили безліч випробувань, досягли значних успіхів і пройшли через численні зміни. Ми чітко розуміємо, що наші досягнення значною мірою залежать від тих цінних основ, які нам вклали наші викладачі та університет, який ми називаємо своєю альма-матер.

 

 

Ми цінуємо кожен урок, кожну підтримку та добру пораду, які отримали від керівництва закладу освіти, своїх рідних керівників курсу – Сергія Савченка та Олександра НіколаєваВони стали для нас своєрідними «батьками», виховували нас, допомагали, сприяли нашому розвитку не тільки як фахівців, а й як особистостей. Завдяки їхньому терпінню, мудрості та невтомній праці, ми змогли досягти значних висот у своєму житті.

 

 

Ми дуже вдячні викладачам навчального закладу, які своєю самовідданістю, професіоналізмом та любов’ю до своєї справи формували нас як особистостей. Вони не тільки передавали нам свої знання, а й надихали на пошук нових шляхів, розвиток критичного мислення та творчого підходу до вирішення завдань. Їхній ентузіазм і відданість професії стали для нас прикладом для наслідування. Кожен викладач зробив свій внесок у наше становлення, підтримуючи нас у важкі моменти і радіючи разом з нами нашим успіхам. Завдяки їхнім зусиллям, ми стали впевненими у собі фахівцями, готовими до викликів сучасного світу.

 

 

Завдяки спільним зусиллям всього колективу навчального закладу, ми отримали можливість розвивати не лише теоретичні та практичні здібності, але й особистісні якості. Ваша віра в наш потенціал надала нам впевненість у тому, що ми можемо досягти великих успіхів, і це стало для нас головним стимулом. Після двадцяти років ми з гордістю оцінюємо наші досягнення і розуміємо, що вони стали можливими завдяки тим основам, які змогли створити в нашому університеті. Ми щиро вдячні всім за самовідданість, терпіння і постійну підтримку!».

 

 

Зі словами вдячності звернулись випускники до ректора університету Дмитра Швеця:

 

Ми побачили значні покращення нашого університету: модернізовані аудиторії, новітнє обладнання, створення комфортного та сучасного курсантського і студентського середовища. Ваше прагнення до інновацій та постійного вдосконалення сприяло тому, що наш університет став місцем, де здобувачі вищої освіти можуть максимально реалізувати свій потенціал. Завдяки Вашій підтримці та баченням, наш університет продовжує бути провідним навчальним закладом, що готує професіоналів високого рівня. Ми висловлюємо глибоку вдячність за створені можливості та Ваш внесок у майбутнє правоохоронної системи та правопорядку нашої держави!

 

 

Від усього серця бажаємо Вам миру, міцного здоров’я, щастя, нових звершень на благо нашого навчального закладу та майбутніх поколінь здобувачів вищої освіти. Нехай Ваша праця продовжує приносити плоди та надихати молодь на великі справи!